• U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Espresso

Espresso
Onze Espressobonen zijn geschikt voor alle koffiemachines en molens. Een kleine greep uit onze heerlijke melanges. Neem contact met ons op om onze heerlijke melange te proeven!

Krachtig en Fris De Arabica koffiebonen van dez...
Krachtig en Fris De Arabica koffiebonen van deze melange zijn iets donkerder gebrand, waardoor een mooie donkere, kruidige en krachtige smaak ontstaat met frisse citrus tonen in de afdronk.Deze m..
1kg €17,95
1kg €17,95
Vol en Pittig Een stevige melange van Arabica e...
Vol en Pittig Een stevige melange van Arabica en Robusta koffiebonen. Met deze melange creëer je een heerlijk pittig kopje koffie. Ook vormt deze melange een perfecte basis voor cappuccino en lat..
1kg €14,95
1kg €14,95
Vol en Krachtig Onze meest pure melange bestaat...
Vol en Krachtig Onze meest pure melange bestaat uit 100% Arabicabonen. Deze volledig biologische melange valt op door zijn unieke smaak, die vol en intens in de mond ligt. Binnen deze smaaksensat..
1kg €19,45
1kg €19,45
Een cafeïne arme koffiemelange van arabica en robust...
Een cafeïne arme koffiemelange van arabica en robusta koffiebonen, afkomstig uit Centraal-Amerika en Afrika. Ondanks minder cafeïne is de smaak van koffie behouden gebleven.STERKTE:  MediumSOORT:..
1kg €19,95
1kg €19,95
Vol en Rijk Een zachte, maar volle melange van ...
Vol en Rijk Een zachte, maar volle melange van Arabica en Robusta koffiebonen. De koffiebonen zijn afkomstig uit Centraal-Amerika en India. Een koffie met een heerlijke, volle body en een mooie, ..
1kg €16,45
1kg €16,45
Krachtig en Pittig Door de donkere branding ont...
Krachtig en Pittig Door de donkere branding ontstaat een krachtige en pittige melange. Zeer geschikt voor iedere koffievariant en voor elk moment van de dag. De smaak is rijk aan heerlijke, donke..
1kg €15,95
1kg €15,95
Vol en Aromatisch Zachte en volle koffie. De ko...
Vol en Aromatisch Zachte en volle koffie. De koffiebonen zijn afkomstig uit Midden- en Zuid-Amerika. Heerlijk geurend en vol van smaak, met een zachte afdronk met tonen van melkchocolade en een h..
1kg €17,95
1kg €17,95
Krachtig en Kruidig Deze pittige melange heeft ...
Krachtig en Kruidig Deze pittige melange heeft een lange reis afgelegd vanuit het verre Zuid-Amerika en Azië. En dat avontuur proef je terug in de volle body van deze rijke blend van Arabica- en ..
1kg €15,19
1kg €15,19
Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 10