• U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Ons assortiment

Onze koffiebonen komen van koffiestruiken uit landen als Indonesië, Brazilië en Colombia. De rode bessen hebben twee bonen, die met de hand worden geplukt, ontveld en gedroogd. Eenmaal gedroogd worden ze verpakt in grote balen en op transport gezet naar onze koffiebranderij in Deventer. De koffiebonen worden volgens ambachtelijke wijze slow roast gebrand. Een ambachtelijke techniek waarbij de koffiebonen langzaam worden geroosterd tot 200 graden, waardoor de smaak puur en intens wordt. Een ruim assortiment met meerdere koffiesoorten, van espressobonen tot filtermaling.


Onze koffie soorten

Krachtig en Fris De Arabica koffiebonen van dez...
Krachtig en Fris De Arabica koffiebonen van deze melange zijn iets donkerder gebrand, waardoor een mooie donkere, kruidige en krachtige smaak ontstaat met frisse citrus tonen in de afdronk.Deze m..
1kg €17,95
1kg €17,95
Rond en Pittig Een pittige filtermelange. De vo...
Rond en Pittig Een pittige filtermelange. De voor deze melange geselecteerde koffiebonen komen uit Brazilië, Colombia en India. En... al sinds 1828 onderdeel van ons assortiment!STERKTE:  Pi..
1kg €11,25
1kg €11,25
Vol en Pittig Een stevige melange van Arabica e...
Vol en Pittig Een stevige melange van Arabica en Robusta koffiebonen. Met deze melange creëer je een heerlijk pittig kopje koffie. Ook vormt deze melange een perfecte basis voor cappuccino en lat..
1kg €14,95
1kg €14,95
Vol en Krachtig Onze meest pure melange bestaat...
Vol en Krachtig Onze meest pure melange bestaat uit 100% Arabicabonen. Deze volledig biologische melange valt op door zijn unieke smaak, die vol en intens in de mond ligt. Binnen deze smaaksensat..
1kg €19,45
1kg €19,45
Een cafeïne arme koffiemelange van arabica en robust...
Een cafeïne arme koffiemelange van arabica en robusta koffiebonen, afkomstig uit Centraal-Amerika en Afrika. Ondanks minder cafeïne is de smaak van koffie behouden gebleven.STERKTE:  MediumSOORT:..
1kg €19,95
1kg €19,95
Centraal-Amerika en Afrika. In deze melange is de ec...
Centraal-Amerika en Afrika. In deze melange is de echte smaak van koffie behouden gebleven.STERKTE:  MediumSOORT: Arabica-/Robustamelange..
250g €5,95
250g €5,95
Vol en Rijk Een zachte, maar volle melange van ...
Vol en Rijk Een zachte, maar volle melange van Arabica en Robusta koffiebonen. De koffiebonen zijn afkomstig uit Centraal-Amerika en India. Een koffie met een heerlijke, volle body en een mooie, ..
1kg €16,45
1kg €16,45
Krachtig en Pittig Door de donkere branding ont...
Krachtig en Pittig Door de donkere branding ontstaat een krachtige en pittige melange. Zeer geschikt voor iedere koffievariant en voor elk moment van de dag. De smaak is rijk aan heerlijke, donke..
1kg €15,95
1kg €15,95
Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 14