• U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Filtermaling

Filtermaling
De melanges voor de filtermaling kunnen wij in verschillende maalgraden leveren. Een van onze heerlijke filtermelange is de Mocca. Deze melange is samengesteld met koffiebonen onder andere afkomstig uit Brazilië, Peru, Colombia en India. Door het gebruik van deze koffiebonen ontstaat een heel zachte melange, waarmee een heerlijke kop koffie gezet kan worden! Deze blend is medium gebrand. 

Rond en Pittig Een pittige filtermelange. De vo...
Rond en Pittig Een pittige filtermelange. De voor deze melange geselecteerde koffiebonen komen uit Brazilië, Colombia en India. En... al sinds 1828 onderdeel van ons assortiment!STERKTE:  Pi..
1kg €11,25
1kg €11,25
Centraal-Amerika en Afrika. In deze melange is de ec...
Centraal-Amerika en Afrika. In deze melange is de echte smaak van koffie behouden gebleven.STERKTE:  MediumSOORT: Arabica-/Robustamelange..
250g €5,95
250g €5,95
Zacht en Vol Een prachtige, zachte melange, die...
Zacht en Vol Een prachtige, zachte melange, die zeer geschikt is voor traditionele koffie in een modern jasje: “slow coffee”. Door een kleine toevoeging van de robusta koffiebonen krijgt deze mel..
1kg €12,40
1kg €12,40
Krachtig en Kruidig Een ideale melange voor wie...
Krachtig en Kruidig Een ideale melange voor wie zweert bij een pot verse, authentiek gezette koffie. Als geschikte blend voor snelfiltermaling blaast Roem de vergane glorie van zetkoffie nieuw le..
1kg €13,10
1kg €13,10
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4